Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HU

Článek studenta gymnázia, který v první větě napíše "neonacisté útočí na soukromí účet premiéra", nemá vůbec smysl číst, je to ztráta času. Zkuste se místo psaní blogu doučit pravopis.

0 0
možnosti
PP

Radikalizace může nastat a většinou nastává vždy v údobí kritických situací dané země a nekonání její vlády. To se bohužel děje i nyní. Připomněl jste 30.léta. Ano jasně nezvládnutá hospodářská krize tehdejší vládou vehnala milióny běžných občanů do náruče NSDAP. Podobné to bylo v roce 1936, když Hitler obsadil demilitarizované Porýní a Francie s Velkou Británií jen přihlíželi přesto, že tehdy ještě mohli za cenu minimálních ztrát uštědřit Hitlerovi tvrdou lekci.

A nyní je to podobné. Bezbřehé nicneříkající kecy představitelů EU a evropských zemí a rok nulového konání přímo vhánějí lidi do osidel radikálních názorů. A dovršením všeho pak jsou mainstreamová média, která se snaží nejen zkreslovat nýbrž zcela zatajovat problémy se statisíci migranty v zemích Evropy. Dnes mají, na rozdíl od 30.let, nulovou šanci díky internetu.

1 0
možnosti
PB

..... vynechte Okamuru a Konvičku,- zústańte svůj, máte vlastní mozek,- ten závěr není vůůůbec špatnej,- ..... a radikalizace;-D ?!,- sim Vás, jak byste nazval vatry v Německu, kerý vzplály v roce 2015 ?!?

0 0
možnosti
JB

J23a15n 96B17r36o13u18l

9. 2. 2016 14:46

Děkuji za názor :-) Já neříkám že Češi jsou xenofobní národ. To ani náhodou! Já varuji proti radikalizaci a násilí a s tím si myslím budete souhlasit i vy. :-)

0 0
možnosti
Foto

Milý studente, pokud čerpáte tyto nesmysly z novin a televize, pak vězte, že odtud můžete načerpat v drtivé většině pouze lživou totalitní propagandu neokomunistického střihu. Pokuste se od toho oprostit a začněte hledat i jiné zdroje informací. V dnešní době internetu to není žádný problém.

Pokud čerpáte tyto nesmysly od některých učitelů vašeho gymnázia, přestaňte si jich vážit, protože vám lžou.

Pokud Vám tyto nesmysly říkají doma, tak je mně Vás líto a mohu Vám pouze doporučit, abyste se raději více věnoval basketbalu, který (jak o sobě píšete) máte tak rád.

Za článek (který vyvracet nebudu, protože to by vydalo tak na 2 stránky A4) absolutní Rv !

3 0
možnosti
Foto

Ještě nikdy jsem nepotkal zastánce toho "druhého" tábora a pochybuji, že takový existuje. Je to pouze uměle vytvořená iluze zastánců "prvního" tábora, proti které se rádi vymezují. Realita je ovšem jinde...

0 0
možnosti
VP

Vypálené centrum Klinika??? Ještě štěstí že jste tam nepřipsal při své horlivosti "rozstřílené a vypálené":-)

2 0
možnosti
EP

Ten pobodaný muslim byl v sobotu demonstrovat, Sobotka používá heslo "bohousek1" a zákeřný hacker ho prolomil. A kdo chce vyhánět muslimy, můžete citovat? A ke Konvičkovi dokážete říct jen že "je extrémista"?

2 0
možnosti
Foto

Češi jsou nejtolerantnějším národem. Žijeme v klidu vedle Rusů, Ukrajinců, Moldavanů, Vietnamců. O nebezpečí islámu v Evropě se mluví od roku 1999. Mluví se o tom, že muslimové a jejich náboženství pro Evropu je skryté nebezpečí. Psalo se, že v Evropě žije už několikátá generace muslimů, která odmítá přijímat kulturu hostitelské země, žije v ghettech, kde žije podle tradic země odkud přišli. Čím víc jim Evropa ustupuje tím se situace stává horší. To všechno Češi ví a protože nejsou národem hloupých lidí, tak nechtějí opakovat stejnou chybu, jakou udělala Evropa. To není xenofobie, ale oprávněný strach. V současné době přijíždí křes ́tané ze zemí zasažených válkou a je klid. Jsou přijímání a je jim pomáháno. Jste student, zkuste používa více svůj mozek.

7 0
možnosti
Foto

Ona se neradikalizuje česká společnost, ale celá Evropa. Pokud budete chvíli uvažovat, zjistíte, že ty předvídavější o tom hovořili hned z počátku. Politika otevřených dveří EU jinak dopadnout nemohla.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS