Diskuse

Budoucnost západní civiizace

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiste.

Pro Japonce je zapad Cina a Rusko.

0 0
možnosti

Nemohu, než souhlasit. Jen bych dodal, že internet dnes skutečně lidem značně rozšiřuje obzory, umožňuje vést široké diskuze, do nichž se nezřídka zapojují i ti, kteří žijí v zahraničí, dokonce někdy i za oceánem. Na druhé straně na kultivovanost diskuze to nemá vliv.

Před vánoci jsem se pokusil na toto téma napsat na tomto portálu malý seriál, ovšem bez ohlasu.

0 0
možnosti
Foto

To, kdo patří do západní Evropy, nerozhoduje do kterého spolku patříte. Západní Evropu tvoří křesťanství a demokracie. Ty křesťanské hodnoty mají v soběi ateisté, je to soubor postojů k životu, k zákonům, ke vztahům mužů a žen. Rozhodně do západní Evropy nepatří Rusko. Ruko bylo a je ovlivňováno východním křesťanství a jejich postoj k hodnotám, které vyznává Evropa je úplně jiný, Na závěr, pro mě je nová informace, že USA válku ve Vietnamu prohrálo, to jsem do současné doby nevěděl.RvRvRv

1 1
možnosti

To kdo patří do západní/východní atd. evropy rozhoduje OSN. A nedávno pár států přesunuli mezi východní a severní evropou.

0 1
možnosti

T81o54m21á58š 25P91í34c97l

16. 1. 2017 10:16

Dobrý den, určitě zajímavý blog, ale dovolím si polemizovat s některými body návzájem spolu souvisejícími. Nemyslím si, že by úbytek obyvatel na Západě byl nějaký problém. Problém je, že místo přípravy na stav klesajícího počtu obyvatel se státy (nebo EU jako celek) soustředí na řešení této věci způsobem ve stylu letadlo či pyramida, který dříve či později musí nutně vést k výbuchu (nejen obrazně řečeno). Jenže prezentovat něco lepšího, to by se musel opustit socialistický populismus. A ještě k tomu úbytku. Stačí se podívat na hustotu zalidnění. Ani si nemyslím, že potřebujeme (my Západ) migranty jako pracovní sílu. Naše země se chlubí nízkou nezaměstnaností (přesto tu máme statisíce lidí, co nepracují), ovšem podívejme se do Španělska a podobných zemí, tam je to ještě zajímavější... Stačí opustit koncept "sociálního státu" a pečených holubů a není tady práce ani pro jednoho jediného nekvalifikovaného migranta.

2 0
možnosti