Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zde v USA už nějakou dobu koluje kreslený vtípek, kdy jednotlivé národy stojí na pokraji propasti do pekla a nad nimi se vznáší všemohoucí se slovy America first. Skutečnost je taková, že Trump se stylizuje do jakéhosi druhého Reagana nicméně nemá na to ani dostatek rozhledu ani dostatek vnitřní inteligence. A tak se ekonomicky Amerika propadá a propadá a přestože jsou momenty, kdy jakoby se ten propad měl snahu zastavovat, v realitě tomu tak není.

0 0
možnosti

J81i96r26i 69T18i35c84h17y

4. 2. 2019 14:27

Trumpovy akce jsou brzdeny zavilym odporem levicaku, kteri navic ziskali kontrolu Congresu.

0 1
možnosti
Foto

Panuje velký mýtus o tom, že demokratická strana je stranou levicovou, pro některé dokonce komunistickou. Pro nás kteří budování komunismu alespoň krátce zažili na vlastní kůži je to hodně nestravitelná pilulka.

0 0
možnosti
Foto

Dle mne celkem objektivní hodnocení Trumpova druhého roku. R^

2 0
možnosti

Média akorát řeší, co Trump (hloupého) řekl nebo koho poškodil. Jsem zvědavá na celkové shrnutí jeho vlády za pár let. Mediální obraz USA půjde asi do kopru, ale to jenom média nás krmí tím, že je nejdůležitější, jak je který stát chválen v médiích.

4 0
možnosti

Zde mate moji podporu, pani Hasnikova. 90% zprav v mediich jsou negativni vuci Trumpovi. Jeho uspechy jsou prehlizeny. Uvidime vsak, jak americane budou reagovat ve volbach 2020!!

0 0
možnosti
Foto

Zeď už začal stavět OBAMA a není dokončená. Trump ji pouze chce dokončit.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS