Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

V článku je tolik věcí, s kterými souhlasím, že nemá cenu, abych je tady všechny uváděl.

Prostě pochvala a karma pro autora a tím tento svůj krátký diskusní příspěvek ukončím.

4 0
možnosti
AK

Spíš asi věc dotáhnout do konce - není dobré zbavit jednotlivé státy některých funkcí, když je současně nepřevezme EU - například ochrana státních hranic, resp. hranic unie.

Stejně tak Euro - není možné, aby všechny státy měly přebytky. Pokud je některé mají, musí mít jiné deficity. I tohle je třeba dořešit - zkrátka neříct jen A, ale i B a C. A vyřešit to lze - v USA je přece každému jedno jestli Arizona dluží Severní Dakotě nebo naopak.

1 0
možnosti
MP

Jsem rád, pane Broule, že se aspoň Vaším prostřednictvím vyskytuje mezi mladými lidmi cosi, čemu se říká zdravý selský rozum. Ne zcela souhlasím však s Vaším poslední odstavcem. Současná EU je dle mého názoru nereformovatelná, protože její špičky na žádné reformě fakticky zájem nemají. EU se bude muset rozpadnout a teprve na jejích troskách bude možné vybudovat něco smysluplnějšího. Její rozpad evidentně již započal. Jen doufám, že nepřišel příliš pozdě! Ode mě KarmaR^

14 0
možnosti
SB

Ano, ve Vaší kritice posledního odstavce článku s Vámi souhlasím.

2 0
možnosti
OP

Karmu jsem vám dala, ale ten závěr je nepropracovaný. EU je v tomto stavu nereformovatelná a pokud semá národní státy pohltit, bude se muset zhroutit a znovu vytvořit, a to bez ambicí na nějaké sjednocování a bruselocentrismus

9 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1402x
Honza Broul, student Univerzity Karlovy, průvodce na hradě a zámku Frýdlant. Zajímám se o společenské dění a historii. Mezi další mé záliby patří sport, zejména basketbal.

Jsem pro svobodu, demokracii a konzervativní hodnoty, přesně v tomto pořadí. 

Seznam rubrik