Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OB

Nemusíme vystupovat, stačí počkat až se EU rozpadne sama, tento socialistický neomarxistický spolek je předurčen ke krachu stejně jako komunismus, lidé jako pan Hayek a Mises předpověděli průběh a pád komunismus už v roce 1938 ! a soudruzi to pořád zkoušejí znovu a znovu, ale stejně to nikdy fungovat nebude. Otázka je jak to bude trvat dlouho, komunisti to táhli 40 let než se ten systém zhroutil sám do sebe. Jediná smysluplná věc je volný pohyb zboží, služeb a kapitálu a k tomu EU opravdu nepotřebujeme míru zdar a práci čest ;-DEUR^

5 0
možnosti
SB

Možná že se EU nerozpadne oficiálně, ale změní se v naprosto nefunkční uskupení států, jako je například Evropská rada.

Konec konců i Svatá říše římská byla po třicetileté válce v podstatě už jen naprosto formálním uskupením států. Císaři byli evropští mocipáni, ale jenom proto, že v Českých zemích, v Uhrách a v rakouských zemích vládli jako řádní monarchové, nikoli proto, že měli k tomu ještě císařský titul, který byl jen a jen ozdobou jména.

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1402x
Honza Broul, student Univerzity Karlovy, průvodce na hradě a zámku Frýdlant. Zajímám se o společenské dění a historii. Mezi další mé záliby patří sport, zejména basketbal.

Jsem pro svobodu, demokracii a konzervativní hodnoty, přesně v tomto pořadí. 

Seznam rubrik