Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

J66i82ř58í 43A45l35e63x55a

18. 9. 2018 21:10

Herodes není, souhlasím. Ale "lida" také ne. Vše dělá jen pro politické body. Paní Šojdrová hloupě plácla do vody a on toho zneužil, jako všeho, co se hodí.

STB KSČ nemůže jinak, má to v krvi.

5 11
možnosti
FN

Ono to bylo trochu jinak. Babiš se nechal nachytat na hloupé plácnutí jedné ujeté europoslankyně..., které ji mělo zviditelnit a také zviditelnilo před novými volbami do evropského parlamentu.

5 0
možnosti
PK

Vidím to stejněR^

10 0
možnosti
TK

V každém případě se v prvé řadě jedná o politiku a jedno kolečko eurosalámu, za kterým mají následovat další. Proto opravdu nejde ustoupit, i když vybrali takovouto podpásovku.

14 0
možnosti
PZ

Babiš Herodes není, ale jeho manželka ano ( rozená Herodesová ).

3 0
možnosti

Naprostý souhlas! Ano, princip...to je klíčové.

7 0
možnosti
JB

J10a31n 34B44u53r47d82a

18. 9. 2018 10:45

Jak napsal Karel Čapek: "z každého zvyku, z každé lenosti, slabosti a setrvačnosti můžete udělat věc zásady; svět tím sice pranic nezíská, vy však ano; vyhovíte sami sobě a nádavkem se budete cítit charaktery."

10 0
možnosti
SB

Napsal jste to moc dobře. Zvláště od mladého člověka je to přínosné. Jde o princip a není možné z toho dělat předvolební agitace !!!

22 0
možnosti
JC

Krásná předvolební agitace !!!

7 3
možnosti
Foto

Paní exposlankyni Šojdrovou jsem měl příležitost poznat. Je to nepochybně osobně hodná dáma, poctivá křesťanka, ale dosti odtržená od konkrétního života. Od mládí připravována na dráhu profesionální političky - její maminka byla paní doktorka Nováková, vážená lékařka, později poslankyně a senátorka. Bohužel jako mnoho lidí, kteří pokračují po vzoru svých rodičů v politice (příklady jistě znáte z různých partají), žije zřejmě isolována v jisté sociální a názorové bublině. Jinak se totiž nedá její citově vyděračský úlet s padesáti "sirotky". Dialog s paní profesorkou Valkovou odhalil slabiny její argumentace v této kause. Nebožačka nejspíš netuší, že své straně tím vykonala medvědí službu. Posunula ji ve vědomí voličů jen blíže k různým aktivistickým sluníčkářským uskupení.

33 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1402x
Honza Broul, student Univerzity Karlovy, průvodce na hradě a zámku Frýdlant. Zajímám se o společenské dění a historii. Mezi další mé záliby patří sport, zejména basketbal.

Jsem pro svobodu, demokracii a konzervativní hodnoty, přesně v tomto pořadí. 

Seznam rubrik