Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Ach jo mladý muži...co je to vlastně pravice? Jako jeden ze zakládajících členů ODS ve Vámi obdivované dávné době bych se rád k tomu vyjádřil. Tehdy šlo ještě o boj mezi reformním socialismem a kapitalismem. ODS byla jasně prokapitalistická, prozápadní tj. proevropská , liberální. Dnes oba Klausové jedou na vlně nacionalismu a snaží se tak oslabit EU, v podstatě hájí zájmy Ruska - stejně jako Okamura a komunisté. K těmto uskupením mají oba Klausové nejblíž. Tak nevím, kdo se tady vlastně zbláznil. A co je v tom zmateném mediálním světě vlastně pravice v dnešní době? Já už jsem na to asi starý...

2 0
možnosti
JL

Pane Broule, az po radky, kterymi prirovnavate ODS ke stranam Thacherove a Reagana, vse dobre. Vsak to prirovnani je opravdu nespravedlive. To hovori o nespravedlnosti vuci tem dvoum osobamm. (napsal jsem to bez vulgaru, ten by se vsak hodil lip).

ODS nikdy nebyla konzervativni stranou!!! I to malo, co by se mohlo nazyvat konzervativni slozkou, bylo zniceno jednanim bez pravidel. (ty jsou vzdy nutne pro provozovani konzervativni myslenky). Ukazkou je bankovnictvi v te dobe. Take egoisticke pojeti vlady ODS a hlavne jejim lidrem, nas privedlo do obdobi zlodejny, nevrazivosti a hlavne k utlumu obcanu v jejich pocitech vytvorit tu spravnou koncepci demokratickeho statu. Jeste dnes se s timto utlumem setkavame. 26 let po vzniku CR. Uzasne!!!

2 1
možnosti
Foto

Když ho vyhodí tak to pan Klaus přežije a ODS bude mít o 5% méně. Kdo chce kam ....

2 4
možnosti
JN

Kontrolní otázka: Může se blázen zbláznit?

0 0
možnosti
PS

Za mě R^ nahoru. Mám podobný názor jako Vy a možná stejný budoucí postoj k ODS jak Vy.

6 1
možnosti
DR

"Co já vím, tak ve volbách na podzim roku 2017 dostal z ODS zdaleka nejvíce preferenčních hlasů (22 635 hlasů, o 10 tisíc více jak Fiala) a dokonce byl druhý nejúspěšnější v zemi (po Babišovi)."

Možná že právě proto se ho chce ten nudný Fiala zbavit. Dva kohouti na smetišti nikdy nedělají dobrotu.

8 3
možnosti
Foto

Právě proto jsem moc zvědavý na preference ODS, pokud vyloučí Václava Klause ml.

2 1
možnosti
Foto

R27o74m57a93n 98K68o51z18e57l

15. 3. 2019 12:00

ODS je navždy spojena se slibováním všeho všem, s vědomým slibováním nesplnitelného. Jak se po volbách 2006 přiznal Říman, že aby na sliby ODS bylo, tak by se muselo zdaňovat snad i modré nad hlavou a že to všichni věděli. O volbách 2010 ani nemluvím, pak se divili ani ne 8% výsledku ve volbách 2013 a paní Němcová to údajně i obrečela.

2 4
možnosti
Foto

Fialovo vedení je podle mne pro ODS podobnou pohromou jako pro ČSSD Pocheho vedení.

ODS se sice pohybuje někde kolem 12% a ČSSD 7%, ale s těmito lídry půjdou spíše ještě níže.

Fiala nemá jiný program než Antibabiš a to je přece jen málo. Václav Klaus mladší je realistický pravicový politik, díky kterému se současná ODS drží alespoň na těch 12%. Pokud ODS Václava Klause ml. vyloučí, tak si myslím, že se dostanou k těm 7% ČSSD.

13 3
možnosti

Od začátku do konce je to pouze vaše neinformovaná fabulace.

7 5
možnosti
Foto

Pro Fialu je vážným konkurentem.

10 3
možnosti
JB
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1402x
Honza Broul, student Univerzity Karlovy, průvodce na hradě a zámku Frýdlant. Zajímám se o společenské dění a historii. Mezi další mé záliby patří sport, zejména basketbal.

Jsem pro svobodu, demokracii a konzervativní hodnoty, přesně v tomto pořadí. 

Seznam rubrik